Това е предизборна акция за сплашване преди изборите. Това обяви кметът

...
Това е предизборна акция за сплашване преди изборите. Това обяви кметът
Коментари Харесай

Полицията атакува кмета на Стамболийски и областен лидер на ГЕРБ

Това е предизборна акция за заплашване преди изборите. Това обяви кметът на Стамболийски Георги Мараджиев след  разпита му в полицията и претърсването на фамилната му фабрика.

„ Случва се това, което се случва всяка година. Вече сме привикнали,  тъй че няма никакъв проблем. Изземване на материали, само че няма такива. Поредната акция за заплашване, въпреки всичко идват избори. Не се тормозя от нищо. Оттук нататък си поемат работа проверяващите органи. С тази акция през днешния ден  се стопира  работата на 100 души. Очаквам една акция, която ще завърши като другите до момента ”, разяснява той пред

По-рано сутринта, полицията задържа и води за разпит Мараджиев, Икономическа полиция и прокуратура влязоха и във фабриката на сина на Мараджиев в Стамболийски и са направили претърсвания. Той бе отведен от маскирани служители на реда с качулки, които бяха с наситено наличие пред общината и в целия град.

Мараджиев е знаково лице на ГЕРБ и регионален координатор на партията в Пловдив. От партията реагираха яростно на случая със специфичен брифинг в парламентарните коридори, на който се строиха множеството депутати. Хората на Бойко Борисов жигосаха акцията като " полицейска принуда ", която цели да сплаши кметовете от ГЕРБ, в случай че се опълчват на ръководещите сега. Не се разбра кого съответно имат поради, само че явно ставаше въпрос за служебното държавно управление, назначено от президента Румен Радев. Герберите упрекнаха за случая поименно вътрешния министър Иван Демерджиев, заканиха се за следващ случай, че ще изискат оставката му, и оповестиха, че ще изискат да бъде изслушан по въпроса в Народното събрание.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР